dinsdag 4 februari 2014

Carry Slee - Bangkok boy

Ik denk dat iedereen wel is een boek van Carry Slee heeft gelezen. Ze heeft ook gewoon zoveel boeken geschreven, en veel daarvan zijn natuurlijk verfilmd. Sommige van haar boeken vind ik erg op elkaar lijken omdat ze allemaal een beetje dezelfde indeling hebben en er is altijd een tiener probleem en twee mensen die blijkbaar verliefd op elkaar zijn en aan het einde van het boek bij elkaar komen. Ondanks dat heb ik wel altijd veel plezier gehad bij het lezen van haar boeken. Mijn lievelingsboek van haar is Bangkok boy, dit boek verloopt ook ietsje anders dan een gemiddeld Carry Slee boek.
Het boek gaat over een 19-jarig meisje Bo, ze ze heeft verkering met Joe ze denkt dat hij de liefde van haar leven is maar dan ineens verdwijnt hij, ze komt er achter dat hij naar Thailand is gegaan,  en ze besluit een vliegticket naar Bangkok te kopen om hem daar te gaan zoeken. 
Ik vond dit boek echt super mooi en fijn om te lezen. Je leest steeds een hoofdstuk vanaf het perspectief van Bo en daarna weer uit het perspectief van Joe. Ik heb dit boek binnen een dag uit gelezen omdat ik gewoon niet kon stoppen met lezen. Dit was ook het eerste boek waarbij ik heb gehuild omdat ik het zo mooi vond, aan het einde valt alles namelijk precies op zijn plek en dan begrijp je ineens hoe alles eigenlijk zit.  
 
Dit boek komt ui de 16+ serie van Carry Slee, maar ik was nog lang geen 16 toen ik het las. Ik vond dat er wel een beetje veel seks in voor kwam maar dat maakte ook weer niet zo heel veel uit.


Beoordeling: 8

P.S. wat vinden jullie van Carry Slee en haar boeken??

4 opmerkingen:

 1. Ik vind de boeken van Carry Slee echt geweldig!
  Liefs Chantal van www.beautyfacts.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik nog nooit een boek van haar heb gelezen en vind dit nu echt jammer! Het ziet er me wel een fijn boek uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit is een leuke blog!
  groetjes http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nee ik vond dit boek echt vreselijk haha.. ik vond het best wel grof en aso.. de andere boeken van haar vond ik wel weer mooi! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen